Egyszerűbbnek gondoltam azt, hogy az ember ír magáról pár sort, de mikor elkezdtem írni ezt a kis bemutatkozást, nem sejtettem, hogy ilyen nehéz lesz. Szerettem volna elkerülni az olyan közhelynek számító dolgokat, mint például az, hogy "már kiskorom óta érdekel a fotózás".  Azon kívül, hogy édesapám gépével titokban készítettem egy tekercs filmet az asztal alatt a szék lábakról, túl sok vonzalmam nem alakult ki a fotózás iránt gyerekkoromban.

Szeretném bemutatni neked pár sorban eddigi fotós tevékenységem:

2012-ben gondoltam úgy, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a fotózással. Akkor tájt vettem meg első Dslr fényképezőgépem, mellyel megtanultam az alapokat. Pár hónappal később készítettem egy facebook oldalt Photo Fever Hungary néven.

2013-ban kezdtem el dolgozni az AdvesPhoto.hu webáruháznál, ahol még nagyobb rálátásom lett a hazai fotós életre. Napi szinten foglalkozhattam azzal amit szerettem, ezért nagyon szerencsésnek éreztem magam. A munkámból adódóan a mai napig rengeteg fotós szakkiállításon veszek részt legfőképpen hazánkban de volt már szerencsém külföldön is. /Szakmai kiállítóként: Photoexpo, Nyári Fotófesztivál, Képsziget, stb. Látogatóként: Photokina (Köln), IFA (Berlin), stb./

2014-ben készítettem el azt a weboldalt, amit most is olvasol. Kisebb nagyobb átalakításokkal, de töretlenül azóta is elérhető a honlapom. A visszajelzések alapján az oldal látogatói nagyon szeretik a letisztult designt és a remek kezelhetőségét.

2015-ben beléptem a Kőbányai fotóklubba, ahol sok ismerősre tettem szert, és van akivel még azóta is tartom a kapcsolatot. Még ebben az évben megtartottuk a klub fotókiállítását, ahol a klubtagok beszavazták a maximálisan beadható három fotóm mindegyikét. Nagy öröm volt ez számomra, mert itt jelentek meg először kiállításon fotóim. Sajnos az élet úgy hozta, hogy 2016 második felétől már nem tudtam eljárni a klubfoglalkozásokra.

2016-ban elindultam az I. Media Markt fotópályázaton, ahol a több ezer beküldött pályamű közül, az én fotóm is a különdíjasok között volt. Ebben az évben először kaptam meghívást az I. PhotoWeekend fotós túrára szakmai tanácsadóként. Sok rendezvényen járok fotózni, vannak olyanok amik publikálásra kerülnek és olyanok is amik nem. Itt éppen a publikált képeim látod a welovebudapest oldalán, itt pedig egy külföldi oldalon a Bocuse d'Or főzőversenyen készített fotóim link1, link2.

2017-ben végeztem fotográfusként. Májusban a II. PhotoWeekend erdélyi fotós túrán ismét szakmai tanácsadóként vehettem részt.

Legfontosabb célom a folyamatos fejlődés. Amennyiben szeretnél velem tartani ezen az úton, kövess itt weblapomon vagy közösségi oldalaimon.

error: