Dr. Lehoczki Viktor – A Te Endokrinológusod a Liget Egészségközpontban

2016-11-02 Fotó blog 0 Comments

Pár héttel ezelőtt felkeresett Dr. Lehoczki Viktor, hogy készítsünk fotókat a rendelőjéről. Örömmel vettem magamhoz fényképezőgépemet és indultam el a fotózásra. Természetesen az időpontot előre egyeztettük, ezért a helyszínen gyorsan és eredményesen tudtunk közösen dolgozni. Az elkészült képek egy része már megtalálható Viktor weboldalán, aminek én személy szerint nagyon örülök. Kértem, hogy pár szóban meséljen magáról és a fotózásról, amit majd megoszthatok veletek itt a blogon. Szóval fogadjátok szeretettel Dr. Lehoczki Viktor endokrinológus levelét.

 

Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász, endokrinológus

Gyermekkoromtól kezdve orvos szerettem volna lenni. Ez 2007-ben vált valóra, amikor a Szegedi Tudományegyetemen átvettem az orvosi diplomát. A belgyógyászatot mindig érdekesnek és testhezállónak éreztem. Fontos volt számomra, hogy a munkám meghatározó része legyen az emberekkel való beszélgetés és törődés. Valamint szeretem a kihívást, hogy rá kell jönnöm milyen betegség okozza a panaszokat ami miatt hozzám fordulnak.

A belgyógyászaton belül különösen érdekel a hormonrendszer működése, az endokrinológia.  Szerencsésnek mondhatom magamat, mert a Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinikáján az ország legkiválóbb szakemberei mellett szerezhettem meg az endokrinológia szakvizsgát.

Már az egyetem alatt is, majd a munkám során több alkalommal jártam az Egyesült Királyságban, melynek során tapasztaltam, hogy mennyire lényeges a nyugodt, betegközpontú szemléletmód, az érthető és alapos betegtájékoztatás, a beteg aggodalmainak a megismerése és megértése.

A rendelésem során ezeket az elveket igyekszem követni. Mindez persze időigényes, de a rendelést úgy alakítottuk ki, hogy a részletes kórelőzmény áttekintésre, az alapos fizikális vizsgálatra, a leletek megbeszélésére és a kérdések megválaszolására mind jusson elegendő idő.

A Liget Egészségköpontban szép környezetben, felkészülten és kedvesen fogadunk mindenkit. Ezt szerettük volna bemutatni Gábor képeivel. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, a képek gyorsan és zökkenőmentesen készültek. Bemutatják a környezetet amiben a hozzánk érkezőket fogadjuk, a rendelőt, és látható az is, hogyan zajlik egy rendelés. Az utcai fotók a könnyebb tájékozódást segítik, a professzionális profil képek pedig elengedhetetlenek a közösségi oldalakon való megjelenéshez.

Mondanom sem kell, az utómunkákkal Gábor kevesebb mint két nap alatt elkészült,  a fotókat azonnal megosztotta Dropboxon, amiket így máris fel lehetett használni.

Professzionalizmusa, gyorsasága és a fotók amiket készített nagyon meggyőzőek, így bátran merem ajánlani mindenkinek, és biztos vagyok benne, hogy a kiváló fotók mellett maga a fotózás is szép emlék lesz.

A Liget Egészségközpont Budapesten a Hősök terétől 2 perc sétára a Benczúr utca 43. fszt. 1. alatt található.

Telefon: 06 1 266-1557

Weboldal: https://endokrinbudapest.com