Ilyen egyszerű még nem volt az időpontfoglalás!

2017-06-20 Egyéb 0 Comments

Biztos veled is megtörtént már, hogy időpontot szerettél volna foglalni interneten egy szolgáltatónál, de problémák sora állta utadat és elhagytad a weboldalt. Velem is előfordult már ehhez hasonló, ezért abban biztos voltam, hogy a saját weboldalamon nem fogom elkövetni ezt a hibát. 2016-ban rátaláltam a megoldásra, a booked4.us magyar nyelvű időpontfoglaló rendszerére. Fontos kiemelni, hogy magyar, mert mindenképpen hazai céget szerettem volna választani, de sajnos itthon akkor még nem volt sok lehetőség. Sebaj, azóta kiderült, hogy jó választás volt a booked4.us. Rengeteg jó funkció, facebook integráció és mobil alkalmazás jellemzi a rendszert. Jut eszembe, van egy facebook oldalam! 🙂

De most akkor térjünk a lényegre és bemutatom neked a foglalás menetét. Fontos megjegyeznem, hogy a foglaláshoz nem kell regisztrálnod. Viszont abban az esetben ha többször szeretnél foglalni nálam időpontot, akkor érdemes megejtened ezt a pár perces műveletet, mert így a későbbiekben csak be kell jelentkezned és a rendszer már ismerni fog és még gyorsabb ügyintézést biztosít majd számodra. A foglaláshoz kattints a felső menüben az időpontfoglalás gombra, vagy látogass el a neked tetsző fotós csomagra az árak menüpontban és a csomagoknál, kattints a lefoglalom az időpontom gombra.

  • Az első oldalon fogod látni a választható naptárakat, és egy nagyon fontos információt, hogy melyik az első időpont, amit foglalhatsz.
  • A rendszerben ki kell választanod a szolgáltatást. Itt már látod, hogy milyen ár tartozik a kiválasztott csomaghoz, ezzel is könnyítve a választást. Ugye, nem is olyan bonyolult? 😉
  • Kiválasztva a csomag, elolvasva a tartalma, ha mindent jónak találtál, akkor kattinthatsz is a tovább gombra.
  • A legfontosabb részhez érkeztünk az időpont kiválasztásához. Egyszerűen csak húzd a választott csomag ikonját a zöld cellák egyikére a naptárban. És kész!
  • Szóval, kiválasztva a megfelelő csomag és befoglalva az időpont, mehetünk a következő oldalra a “tovább” gombra kattintva.
  • Az időpontfoglalás végéhez érkeztünk. A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Itt jelölheted be a pluszban igényelt szolgáltatásokat, választhatsz a stúdiók közül és ha rendelkezel kuponnal azt is itt tudod elküldeni. Kérlek vedd figyelembe, hogy a plusz szolgáltatások /smink, stúdió, stb./ felárral adódnak majd a végösszeghez.
  • A rendszer megerősít, hogy a foglalásod beérkezett hozzám. Erről természetesen azonnal egy e-mailt is fogsz kapni. Ebben a levélben minden általad megadott információ megtalálható. A későbbiekben bármikor is módosítod a foglalásod, fogsz kapni egy ehhez hasonló levelet.
  • A foglalásod akkor válik véglegesé, amikor megkaptad a megerősítő levelet a rendszer segítségével. Vedd figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem jelenti a végleges időpontfoglalást.

Amennyiben elakadnál az időpontfoglalás közben, ne felejtsd hogy telefonon bármikor elérsz. Hívj és biztos tudok segíteni neked. Remélem meg tudtam mutatni ezt a király rendszert számodra, amellyel egyszerűen és gyorsan tudsz foglalni időpontot a későbbiekben.

Várom időpontfoglalásod! Bármikor, akár éjfélkor is! 😉