Rólam mondták

A fotózások után szívesen fogalmaznak rólam és munkámról véleményt a megrendelőim. Köszönöm nekik!

Kedves Gábor!

Nagyon köszönöm azt a néhány pár órát amit a stúdióban tölthettem, köszönöm a sminkes hölgynek is és főleg neked. A fotók csúcs szuperek lettek, nem is lehettek volna jobbak.

Jó volt veled dolgozni, egészen barátságos volt a stúdió valamint a hangulat és nagyon jól éreztem magam.

Misi

Rendkívül elégedettek voltunk Gábor munkájával, akit üzleti fotók készítésére kértünk fel cégünk munkatársairól. Profi felszereléssel, remek hangulatban és a vártnál sokkal gyorsabban, gördülékenyen zajlott a fotózás. A képek utómunkáinál is tapasztaltuk Gábor rugalmasságát, gyorsaságát és profizmusát. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki korrekt áron dolgozó profi fotóst keres.

Movill Kft. /movill.hu/

Gábor és munkájának jellemzői: szimpátia, korrekt ár, profizmus.

Zoltán

Köszönöm a munkád! Ajánlani foglak minden ismerősömnek, de még ismeretlennek is merem javasolni, hívják bátran! Kedves Fiatalember nagyon profi fotós! Hívják nyugodt szívvel!

Barbi

Mindig úgy éreztem, hogy okkal félek a fényképezőgéptől, de Gábor hamar bebizonyította, hogy tévedtem.

Bence

Köszönet Gábornak, a csodás napért, amikor igazi sztárnak érezhettem magam. Igazán kellemes környezetben, rendkívül kedves és profi stábbal készülhettek el ezek a gyönyörű képek.

Rita

Gábor személyében nemcsak egy ügyes fotóst, de egy korrekt és kedves embert is megismertem. Csak ajánlani tudom a munkáját.

Balázs

error: