Misi ellátogatott egy fotózásra

2017-01-29 Fotó blog 0 Comments

Éppen azon gondolkozol, hogy foglalsz nálam egy időpontot fotózásra? 🙂

Megpróbálok segíteni a döntésben, ezért elmesélem neked Misi fotózását.

Misit jól kikérdeztem minden részletről, így tudtam meg azt is, hogy egyszerűen jelentkezett az időpont foglaló rendszerben és kiválasztotta a neki megfelelő portré fotózást, stúdiót és nem utolsó sorban az időpontot. Majd el felejtettem, hogy előtte pár nappal beszéltünk chaten este 11 óra körül. Igen chaten, mert ott bármikor felteheted gyors kérdéseid. Szóval térjünk vissza a fotózásra. A megbeszélt időpontban találkoztunk a stúdióban, ahol már Rozi a sminkesünk várt. Igen jól olvasod! Egyre több férfi kéri a sminket a fotózás előtt, melynek köszönhetően könnyebben elengedheted magad a kamera előtt. Ez igaz a női megrendelőkre is, egy igazán jó sminktől még jobb fotók születhetnek.

Egy szó mint száz a gyors sminkelést követően bele kezdtünk az egy órás fotózásba, és kipróbáltunk több világítást is. Nálam nincs megszabva, hogy csak 1 háttér és egy világítás, vagy csak egy szettben fotózhatunk. Te fogsz a kamera előtt állni, neked kell jól érezni magad és nem mellékesen te fogod a jövőben a fotókat látni magadról, ezért a fotózás alatt mindent szabad amit szeretnél! Olyan zenét hallgatunk amit szeretsz, apróság de fontos! A fotózás után körülbelül 2 hét múlva küldtem el a végleges képeket Misinek. Az elkészülés időpontja függ attól, hogy mennyit módosítunk a fotókon a Te elképzeléseid szerint és függ az én leterheltségemtől is. Általában 15 munkanapon belül kézhez kapod a végső fotókat. Misinek pár napja küldtem el az ő képeit és nagyon tetszett neki a végeredmény. Kértem tőle, hogy írjon rólam pár sort, így ezt most ide másolom, hogy te is olvashasd:

Kedves Gábor!
Nagyon köszönöm azt a néhány pár órát amit a stúdióban tölthettem, köszönöm a sminkes hölgynek is és főleg neked. A fotók csúcs szuperek lettek, nem is lehettek volna jobbak.
Jó volt veled dolgozni, egészen barátságos volt a stúdió valamint a hangulat és nagyon jól éreztem magam.
Most pedig varunk és izgulunk hiszen további nagy cégeknek küldtem tovább a képeket!

Mindent összevetve ilyen nálunk egy fotózás. 🙂 Amennyiben Te is szeretnél részt venni, nincs más dolgod mint lefoglalni a neked megfelelő időpontot itt. Most pedig nézd meg a végeredményt Misi fotózásáról! 😉Mondtam már, hogy február végéig még 2016-os áron tudsz foglalni portré fotózást. Amennyiben a jobb oldali boxban feliratkozol a hírlevelemre, akkor ingyenesen megajándékozlak egy 2.500 Forintos kuponnal. Jól hangzik ugye? 😉 Így még kedvezőbb áron juthatsz hozzá a neked megfelelő csomaghoz.

A portré fotós csomagok megtekintéséhez kattints ide!