Wtamas Studio

Stúdió Partner

Bemutatom nektek azt a három stúdiót, melyekben minden olyan fotózást lebonyolíthatunk, amikhez elengedhetetlenek a profi felszerelések és kiegészítők. A stúdiók Budapest belvárosában a Deák tértől nem messze és a Király utcában találhatóak. Könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel vagy autóval egyaránt. Parkolás az utcákban vagy a stúdiókhoz közeli parkolóházakban.

 

Tamás a következőket írta a Paulay Ede utcában üzemelő stúdiójáról:

“Elindult legújabb bérelhető fotóműtermem a Deák térnél, a Paulay Ede utcában. A stúdiónak egy 150 m2-es loft hangulatban épített luxus lakás ad otthont. Óriási terek, nagy belmagasság várja a fotózni vágyókat. A stúdió területe is erről árulkodik, hisz csak a műterem hasznos területe 71 m2. A prémium minőségű technikai park mellett a lakás minden pontja egy belsőépítészeti csoda. A műterem mellett az exkluzív megjelenésű konyha és fürdőszoba is könnyen rabul ejtheti az éles szemű fotósokat. Az otthonosan berendezett stúdió közepén egy belső átrium található, üvegfalakkal körbevéve, ennek köszönhetően természetes fénynél is van lehetőség fotózni, továbbá a belső kertre akár ki is lehet menni.

Minőségi anyaghasználat, minimalista bútorok jellemzik a lakás minden pontját, ugyanakkor technikailag is igen fejlett. A bérlő például telefonja segítségével (iPhone) kiválaszthatja, hogy milyen zenét kíván hallgatni, amely a beépített hangfalaknak köszönhetően, az egész lakás területén megszólalnak és akár helyiségenként más zene szólhat. A stúdió nem csak kényelmet, de jólétet is biztosít bérlői számára: a vendégeknek napközben ízletes kávékat kínálunk és este akár a borhűtő tartalmát is kiélvezhetik.„

 A stúdiók pontos leírását itt találjátok:

Király utcai stúdió /kicsi stúdió/

Paulay Ede utcai stúdió /nagy stúdió/

Ó utcai stúdió /vintage stúdió/

 

error: